Dakterras 

Aanleg van dakterrassen

Voor de aanleg van uw dakterras komt u terecht bij Stoneroof. Stoneroof is de dochteronderneming van Naturoof. Met Stoneroof is het mogelijk uw nuttig te gebruiken oppervlakte te maximaliseren door uw dak als leefruimte te integreren met een dakterras.

Algemeen

Het terras kan bestaan uit tegels, zowel beton als keramisch, in tal van formaten en kleuren. De plaatsing van uw dakterras gebeurt op een stabiele ondergrond van kunststofregelbare teldragers zodat een vlakke terrasvloer gecreëerd wordt. De tegels van uw terras zijn steeds vlot wegneembaar zodat onderhoud aan uw dak mogelijk blijft.

Uw dakterras kan ook hier ingerekend worden als een ballastlaag. Op deze manier kan een goedkoper losliggend daksysteem geplaatst worden.

Veel mogelijkheden

Tegels blijven vlot wegneembaar

Vormt een ballastlaag

Weinig onderhoud

Voordelen dakterras

duim

Hogere levensduur van uw dak

Uw dak wordt niet meer blootgesteld aan uv-stralingen en fysieke beschadigingen door het betreden en de weersomstandigheden. 

zon

Warmte en geluidsisolerend 

Daktuinen hebben een isolerende functie. In de winter verliest u minder warmte en in de zomer zorgt de verdamping van de plantjes voor een koel effect. Contactgeluiden met uw dak worden ook gedempt.

klok

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De schutlaag is makkelijk te scheiden en te recycleren. Tijdens renovatiewerken draagt u dus ten volle bij aan circulair bouwen. De terrassen worden enkel onderhouden met water en reinigingsmiddel.

stramien

Strakke extra ruimte

Het lijnenspel dat het dakterras vormt een strakke look en heeft een hoogwaardige indruk. Tussen de tegelvloer en de dakhuid vormt er zich een holle ruimte die ideaal si om leidingen en bekabelingen weg te werken. Ze blijven ten alle tijde vlot bereikbaar.

check

Veiligheid

Het regenwater loopt vlot weg in de (open) voegen tussen de tegels van uw dakterras naar de dakhuid. Het zorgt ervoor dak uw terrasvloer steeds veilig toegankelijk blijft.

hartje

Esthetische meerwaarde 

Naast al deze handige voordelen is een grinddak een streling voor het oog.

Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan

#LiveYourRoof

Maak optimaal gebruik van uw daktuin door enkele terrassen te voorzien

Heeft u interesse in een dakterras, maar heeft u nog enkele bijkomende vragen? Neem gerust contact op. Wij helpen u graag verder!